بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی خواص آنتی اکسیدانی چای احمد معطر مخصوص و سبز و همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی پلی فنول های چای را نشان داده اند.
تحقیقات بیشتر نشان داده است که این اجزای آنتی اکسیدانی چای از دستگاه گوارش به جریان خون جذب می شوند و به عنوان آنتی اکسیدان در سیستم بدن عمل می کنند.
این داده ها نشان می دهد که نوشیدن چای به کاهش خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان، بیماری های دژنراتیو رایج کمک می کند.
چای برای پیری سالم و طول عمرچای برای پیری سالم و طول عمر محقق دکتر ویسبرگر از تحقیقات اخیر نتیجه می گیرد که شش فنجان یا بیشتر چای در روز باعث پیری سالم می شود.
چای می تواند خاصیت ارتجاعی پوست را بازیابی کند و آزمایشات نشان داده است که حافظه را بهبود می بخشد.
در گروه هایی که نوشیدن منظم چای بخشی از سبک زندگی است، مانند ژاپن و هند، مردم احتمالا تا سنین بالا در سلامت کامل زندگی می کنند.
مطالعات تجربی همچنین نشان می دهد که حیواناتی که آنتی اکسیدان های رژیم غذایی از جمله چای دریافت می کنند، عمر طولانی تری دارند.
چه مقدار تئوفیلین، ترکیبی که به تسکین آسم کمک می کند، در یک فنجان چای وجود دارد؟
تئوفیلین یک آلکالوئید مشتق شده از چای است که به عنوان یک برونش گشادکننده خفیف عمل می کند.
مقادیر کمی از تئوفیلین در چای دم شده وجود دارد. فقط حدود 1 میلی گرم در لیتر، که بسیار کمتر از دوز درمانی است.
چای مدتهاست برای درمان آسم و برونشیت خفیف استفاده میشود، و در حالی که سایر داروهای قوی آسم با فواید درمانی بیشتر در دسترس هستند، چای میتواند برای شرایط خفیف تنفسی مفید باشد و حتی برای کودکان بیخطر است.
اما چای را نباید به عنوان درمان آسم استفاده کرد. تفاوت میزان تئوفیلین بین چای سبز و سیاه ناچیز است.