کلم بسیار مغذی و سرشار از ویتامین C، فیبر و ویتامین K است، بههمین دلیل کلم سفید در میدان تره بار تهران از علاقه مندان زیادی برخوردار است.
علاوه بر این، برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است از هضم غذا کمک کند، سلامت قلب را بهبود بخشد و التهاب را کاهش دهد.
با وجود محتوای قابل توجه مواد مغذی آن، کلم اغلب نادیده گرفته می شود.
در حالی که ممکن است شباهت زیادی به کاهو داشته باشد، در واقع متعلق به جنس سبزیجات Brassica است که شامل کلم بروکلی، تربچه و کلم بروکسل است.
شکل ها و رنگ های مختلفی از جمله قرمز، بنفش، سفید و سبز دارد و برگ های آن می تواند چروک یا صاف باشد.
این سبزی هزاران سال است که در سرتاسر دنیا کشت میشود و میتوان آن را در غذاهای مختلفی از جمله کلم ترش، کیمچی و سالاد کلم یافت.
علاوه بر این، کلم سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.
این مقاله 9 مزیت شگفتانگیز کلم برای سلامتی را نشان میدهد که همگی توسط علم پشتیبانی میشوند.
1. کلم پر از مواد مغذی است: با وجود اینکه کلم کالری بسیار کمی دارد، دارای خواص مغذی قابل توجهی است.
در واقع، فقط 1 فنجان یا 89 گرم (گرم) کلم سبز خام حاوی (2 منبع معتبر):
کالری: 22
پروتئین: 1 گرم
فیبر: 2 گرم
ویتامین K: 56 درصد از ارزش روزانه (DV)
ویتامین C: 36٪ از DV
فولات: 10٪ از DV
منگنز: 6 درصد از DV
ویتامین B6: 6٪ از DV
کلسیم: 3٪ از DV
پتاسیم: 3 درصد از DV
منیزیم: 3 درصد از DV
کلم همچنین حاوی مقادیر کمی از ریزمغذی های دیگر از جمله ویتامین A، آهن و ریبوفلاوین است.
همانطور که در لیست بالا مشاهده می کنید، سرشار از ویتامین B6 و فولات است که هر دو برای بسیاری از فرآیندهای مهم در بدن از جمله متابولیسم انرژی و عملکرد طبیعی سیستم عصبی ضروری هستند.