فیتوکمیکال های موجود در فلفل دلمه ای کیلویی چیلی شامل کپسایسینوئیدهای منبع معتبر مانند کپسایسین است که ماده اصلی فعال منبع معتبر است.
تندی و طعم تند خاصی را ایجاد می کند که بسیاری از گیاهان این جنس دارند. سایر مواد شیمیایی گیاهی فلفل دلمه ای عبارتند از:
آنتوسیانین ها
فلاونوئیدها
اسیدهای فنولیک
کاروتنوئیدها مانند لوتئین، لیکوپن و زازانتین
مواد مغذی اضافی موجود در فلفل دلمه ای عبارتند از:
ویتامین مانند:
ویتامین Bs
ویتامین C که سرشار از فلفل قرمز است
ویتامین E که سرشار از فلفل چیلی خشک است
فیبر
مواد معدنی مانند:
اهن
کلسیم
مس
منگنز
مولیبدن
اسیدهای آمینه مانند:
تریپتوفان
فنیل آلانین
لیزین
فواید سلامتی:بسیاری از فرهنگ ها از فلفل دلمه ای در طب سنتی استفاده می کنند. علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که ممکن است به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها کمک کند. در زیر به برخی از اکتشافات اشاره می شود:
محققان در منبع معتبر 2018 مطالعاتی را در مورد تأثیر کپسایسین بر سندرم متابولیک بررسی کردند. در این شرایط، فرد دارای چندین عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی مانند دیابت، سطح کلسترول ناسالم، فشار خون بالا و چاقی است.
این تحقیق شامل مطالعاتی بود که هم حیوانات و هم انسان ها را شامل می شد. موارد زیر را پیدا کرد:
دیابت: مطالعات نشان می دهد کپسایسین دارای چندین اثر است که اثر ضد دیابتی دارد. اینها شامل کاهش مقاومت به انسولین است که باعث می شود گلوکز خون راحت تر از جریان خون به داخل سلول ها برسد.
کپسایسین همچنین به جلوگیری از چاقی کمک می کند که یک عامل خطر مهم برای دیابت است.
کلسترول: تعدادی از مطالعات نشان میدهند که کپسایسین میتواند کلسترول تام، تری گلیسیرید و لیپوپروتئینهای با چگالی کم را که به عنوان «کلسترول بد» شناخته میشوند، کاهش دهد.
آنها همچنین نشان میدهند که میتواند لیپوپروتئینهای با چگالی بالا، معروف به «کلسترول خوب» را افزایش دهد.