در حقیقت موز صادراتی فوق العاده سالم، راحت، خوشمزه و یکی از ارزان ترین میوه های تازه ای است که می توانید بخرید.
این باعث می شود که آنها یک انتخاب عالی برای هر کسی که علاقه مند به تغذیه سالم است.
در حالی که آنها بومی آسیای جنوب شرقی هستند، همه جا در بسیاری از آب و هوای گرم رشد می کنند و در سراسر جهان در دسترس هستند.
نوع کاوندیش، رایج ترین نوع موجود در خواربارفروشی ها، سفت و سبز رنگ شروع می شود اما با رسیدن به زرد، نرم و شیرین تبدیل می شود.
موز حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری است و ممکن است برای کاهش وزن، هضم غذا و سلامت قلب مفید باشد.
در اینجا چند مزیت سلامتی مبتنی بر علم موز آورده شده است، موز حاوی مقدار مناسبی فیبر و چندین آنتی اکسیدان است. یک موز با اندازه معمولی (126 گرم) نیز به خود می بالد:
کالری: 112
چربی: 0 گرم
پروتئین: 1 گرم
کربوهیدرات: 29 گرم
فیبر: 3 گرم
ویتامین C: 12 درصد از ارزش روزانه (DV)
ریبوفلاوین: 7 درصد DV
فولات: 6 درصد از DV
نیاسین: 5 درصد از DV
مس: 11 درصد DV
پتاسیم: 10 درصد DV
منیزیم: 8 درصد از DV
یک موز حدود 112 کالری دارد و تقریباً منحصراً از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است. پروتئین کمی دارند و چربی ندارند.
کربوهیدرات های موجود در موز سبز و نارس بیشتر به شکل نشاسته و نشاسته مقاوم هستند – نوعی فیبر غیر قابل هضم که به زودی به آن خواهیم رسید. با رسیدن میوه، طعم آن شیرین تر می شود در حالی که محتوای فیبر آن کاهش می یابد.
ممکن است سطح قند خون را بهبود بخشد: موز سرشار از فیبر محلول است. در طول هضم، فیبر محلول در مایع حل می شود و به شکل ژل در می آید.
همچنین این چیزی است که به موز بافت اسفنجی می دهد.
موز نارس همچنین حاوی نشاسته مقاوم است که توسط بدن شما هضم نمی شود.
این دو نوع فیبر با هم ممکن است سطح قند خون شما را بعد از غذا تعدیل کند. به علاوه، آنها ممکن است با کاهش سرعت تخلیه معده به تنظیم اشتهای شما کمک کنند.