دوستداران پسته نیز دارای آنتی اکسیدان هستند. ترکیبات موجود در پسته شور کله قوچی مانند لوتئین، بتاکاروتن و گاما توکوفرول به معکوس کردن اثرات آسیب سلولی کمک می کند.
برای یک میان وعده سالم، میتوانید انواع پسته بستهبندی شده را چه به صورت پوستهدار یا پوستهدار از فروشگاه مواد غذایی خریداری کنید و مستقیماً از کیسه آنها را میل کنید.
گورین خوردن پسته شور زعفرانی گلستان طعمدار، مانند نمک و سرکه دریایی بدون پوسته Wonderful Pistachios را دوست دارد، زیرا خوردن میانوعده را برای شما جالبتر میکند.
او میگوید: «وقتی هوس نمک و سرکه چیپسهای سیبزمینی میکنم، این چیپسهای سیبزمینی کار را انجام میدهند – و همچنین پروتئین، چربی سالم و فیبرم را دریافت میکنم.
اگر به دنبال راههای خلاقانه برای گنجاندن پسته در آشپزی و پخت خود هستید، این دستور العملهای خوشمزه را برای الهام گرفتن بررسی کنید.
پسته آهک پاپریکا
آب لیمو ترش با پاپریکا (می توانید از گرم یا شیرین استفاده کنید) و مقدار کافی روغن و نمک مخلوط می شود. در زمان پخت کوتاهی نکنید، مهم این است که مطمئن شوید پسته خندان خام ترد است، نه جویدنی.
تارت پسته
این تارت با پوسته کرهای و شکر قهوهای منحط، سزاوار جایگاهی دائمی در میز دسر شماست. لایه ای از پسته برشته شده طعم و مزه می دهد. دستور غذا را دریافت کنید. هکتور مانوئل سانچز
تارت پسته
این تارت پسته یک خوراکی شگفتانگیز که بیشتر کرهای و نان تست است تا خیلی شیرین، مزایای سالمی همراه با رایحه وانیلی و شکر قهوهای را ارائه میدهد.
اگر این ریزوتوی سبز با شکوه شما را به فکر “بهار” ناندازد، مطمئن نیستیم که چه خواهد شد. اسفناج سبز، سبزی و پسته اکبری آب خندان یک کاسه مخملی برنج پنیری آربوریو را روشن می کند. دستور غذا را دریافت کنید.
- منابع:
- تبلیغات: